Over deze site

Wij zijn GVB

Deze site is gemaakt door GVB, het openbaar vervoerbedrijf van Amsterdam en vanaf 22 juli 2018 gaan we onze reizigers op de Noord/Zuidlijn vervoeren. De Noord/Zuidlijn is de nieuwste metrolijn van Amsterdam die van stadsdeel Noord door het hart van de stad naar stadsdeel Zuid loopt. Deze site geeft meer informatie over de metrolijn en hoe wij ons voorbereiden op de komst van de Noord/Zuidlijn.

Testreizigers gezocht

We zijn op 9 april 2018 begonnen met onze generale repetitie van de Noord/Zuidlijn. Per 20 april 2018 oefenen we verschillende situaties met duizenden testreizigers, alsof de metro al echt rijdt, zodat we alle reizigers per 22 juli een zo prettig mogelijke reiservaring kunnen geven. Voor de testen hebben we duizenden testreizigers nodig. Deze site is de plek voor alle informatie over en voor testreizigers. Hier krijg je de laatste informatie over onze testen en zijn regelmatig ervaringen van andere testreizigers te lezen.

Meer info over GVB?

Maar we kunnen ons best voorstellen dat je meer over ons te weten wil komen. Alle overige informatie over ons en onze andere informatiekanalen vind je op www.gvb.nl.

© GVB 2018